Hem » Okategoriserade » MJ-möte i sydost lördagen den 11 februari 2017 klockan 10 till ca 17!

MJ-möte i sydost lördagen den 11 februari 2017 klockan 10 till ca 17!

Välkomna till Sydost-mötet i februari 2017. Vi bjuder in såväl medlemmar i Modelljärnvägsföreningen Smalspårsfrämjandet som allmänt MJ-intresserade till lokalmöte Sydost lördagen den 11 februari 2017. För tredje året så håller vi Blekinges återkommande MJ-evenemang i Medborgarhuset i Lyckeby, Karlskrona.

Vi träffas för att beskåda varandras modeller och moduler, prata MJ-bygge och ha det trevligt tillsammans. Mötet börjar kl. 10 och håller på till c:a 17. Det kommer att finnas fika till överkomligt pris i lokalen både på förmiddagen och på eftermiddagen. Eventuellt även lunchmat.

Vi hoppas på att återse ett par försäljare och arbetar på att kunna erbjuda någon ”clinic” eller föredrag. Fler detaljer om programmet kommer efterhand på Smalspårsfrämjandets hemsida. Nytt för i år är att förutom vår MJ handlare i Blekinge Pervald kommer även att MJ-specialisten från Vimmerby med sitt stora sortiment med inriktning på smalspår. Vi räknar också med att återse KMJK med sina fina husbyggsatser.

En annan nyhet för i år är att vi anordnar tåg-loppis och erbjuder bord för den som är intresserad av att sälja av lite av sina privata MJ samlingar. Borden kostar 100kr/st att hyra. Antalet är begränsat så först till kvarn….

Lokal: Medborgarhuset i Lyckeby, Riksvägen 37, Lyckeby, Karlskrona.

Busslinjerna 1, 2 och 3 passerar förbi lokalen och har en till två avgångar i timman vardera från Karlskrona eller Bergåsa stationer till hållplatsen Lyckeby (efter Slottsbacken).

För att kunna planera mängden fika så får Du gärna anmäla Dig senast söndagen den 5/2 2017.

Maila eller ring till Håkan Nilsson
svenhakan.nilsson@live.se
073/5289546

Säkrast att nå mig är via mail!

Välkomna! / Håkan Nilsson mfl genom Per N