Hem » Lokalavdelningar

Lokalavdelningar

Blekinge

Nätverket välkomnar modellrallare i alla skalor och spårvidder. Våra medlemmar representerar skalor från N till IIm (LGBs G-skala) med tyngdpunkten på HO. Både två-räls och 3-räls-rallare är välkomna! Vi träffas några gånger per termin och gör också en och annan MJ-relaterad utflykt.
Inom nätverket är vi ett litet gäng som träffas i en mässingsjunta för att bygga varannan vecka, på tisdagar strax utanför Karlskrona. Att träffas och bygga modeller i en mässingsjunta är en god idé, där man kan lära av varandra, låna verktyg och prova på tekniker man inte jobbat med förut. Det behöver inte bara handla om mässing. Både vitmetall och plast kan platsa, eller varför inte en modul! Sedan är ju samvaron med likasinnade en inspiration i sig. Du är välkommen att höra av Dig!

Kontaktperson:
Per Nilsson
0455-19 663
blekinge@smalsparigt.org

Östergötland

Nätverket består av smalspårsfrämjare i Östergötland som träffas för att titta på varandras modeller, besöka klubbar och inspireras inför framtida projekt. Vi bygger i olika skalor och standards men det har ändå visat sig att vi har mycket gemensamt: fascinationen för smalspår i allmänhet och östgötskt smalspår i synnerhet, självbygge, järnvägsnostalgi men kanske framförallt intresset för att träffa likasinnade under avspända och trevliga former! Vi träffas någon/några gånger per termin. Östgötarnas sommarutflykt är redan på väg väg att bli en tradition med vackert väder, god glass och gott sällskap Tycker du det verkar intressant? Hör i så fall av dig!

Kontaktperson:
Mats Liljegren
0734-416646
ostergotland@smalsparigt.org

Mässingsjuntan i Växjö

Varannan onsdag klockan 18
Läs mer på Forumet

Kontaktperson:
Daniel Bergqvist
0733 – 16 26 72

Skaraborg

Kontaktperson:
Göran Tholin
0500-45 40 28
skaraborg@smalsparigt.org

Baremosse Korridorslandskap 005

 


Lämna en kommentar