Hem » Smalspårsfrämjandet » Medlem

Medlem

Är du intresserad av modelljärnvägar och gillar mindre banor? Nyfiken på att bygga själv antingen från scratch, byggsats eller små ombyggnationer eller detaljeringar av färdiga modeller?? Då är Smalspårsfrämjandet något för dig!
Smalspårsfrämjandet är en förening vars främsta uppgift är att främja modellbygge av alla slag med tonvikt på smalspårsmodeller. Vår verksamhet är koncentrerad på främst två aktiviteter: att ge ut vår tidning ”Smalspårigt” fyra gånger per år och att anordna träffar runt i landet för våra medlemmar. I dag finns 6 mer eller mindre årligt återkommande träffar (Årsmötet, Bankalaset i Skövde, Sommarmötet i Gräfsnäs, Höstmötet i Skåne, Västbergaträffen och Östgötamötet) – se mer i Kalendariet!

Utöver detta driver föreningen också denna hemsida med tillhörande forum. Trots att vår officiella inriktning är smalspår så är vi nog modellbyggare i första hand, så låt er inte avskräckas av vår till synes smala inriktning! Är du nyfiken på vad detta med smalspår i modell innebär så hittar du mycket på våra sidor, titta runt och läs mer.
Vill du komma i kontakt med oss eller bli medlem? Se uppgifterna till höger!
Medlemskapet ger dig tillgång till träffar och årsmöte, samt fyra nummer av medlemstidningen ”Smalspårigt” direkt hem i brevlådan.
För att uppdatera din adress, eller andra medlemsuppgifter så kontaktar du medlemsregistratorn. Ange vilken skala, spårvidd och förebild du är intresserad av. Betalar man medlemsavgiften via internetbanken finns inte utrymme för detta.


Lämna en kommentar