Hem » Händer i föreningen » MJ-möte i sydost lördagen den 7 februari 2015!

MJ-möte i sydost lördagen den 7 februari 2015!

Välkomna till Sydost-mötet i februari 2015. Vi bjuder in såväl medlemmar i Modelljärnvägsföreningen Smalspårsfrämjandet som allmänt MJ-intresserade till lokalmöte Sydost lördagen den 7 februari 2015. För att få bättre plats med Blekinges återkommande MJ-evenemang så byter vi lokal till Medborgarhuset i Lyckeby, Karlskrona.

Vi träffas för att beskåda varandras modeller och moduler, att prata MJ-bygge och ha det trevligt tillsammans. Mötet börjar kl. 10 och håller på till c:a 17, med avbrott för lunch 12:00-13:00. Då det finns ett par restauranter samt ”Pölsemannen” inom 500 meter från lokalen, så serverar vi inte lunch utan det får var och en ordna på egen hand eller tillsammans. Däremot kommer fika inklusive Semlor att finnas till överkomligt pris i lokalen både på förmiddagen och på eftermiddagen.

Vi hoppas på att återse ett par försäljare och arbetar på att kunna erbjuda någon ”clinic” eller föredrag. Fler detaljer om programmet kommer efterhand på Smalspårsfrämjandets hemsida.

Lokal: Medborgarhuset i Lyckeby, Riksvägen 37, Lyckeby, Karlskrona.
Medborgarhuset ligger c:a 400 meter öster om stationshuset vi tidigare har träffats i, längs samma gata (som dock byter namn till Riksvägen).

Busslinjerna 1, 2 och 3 passerar förbi lokalen och har en till två avgångar i timman vardera från Karlskrona eller Bergåsa stationer till hållplatsen Lyckeby (efter Slottsbacken).

För att kunna planera mängden fika så får Du gärna anmäla Dig senast söndagen den 1/2 2014.

Maila eller ring till Per Nilsson
0455-19663
per.el.nilsson@glocalnet.net

Välkomna! / Per Nilsson